Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@09:32:56 GMT

در پاییز چطور ورزش کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۷۸۵۳

در پاییز چطور ورزش کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمود روشنی بابیان اینکه ورزش کردن در فصل پاییز باید همراه با اصول خاصی باشد، اظهار کرد: در این فصل به واسطه ناپایداری هوا باید مراقبت هایی را هنگام ورزش کردن انجام دهیم.

وی افزود: باتوجه به اینکه بسیاری از ورزشکاران هنگام عصر را برای ورزش کردن انتخاب می کنند و در این موقع از روز در فصل پاییز به فاصله حدود یکساعت دمای هوا بصورت محسوسی کاهش می یابد، بنابراین ضروری است که ورزشکاران جوانب احتیاط را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی اضافه کرد: شرایط آب و هوایی فصل پاییز بگونه ای است که گاها مقادیر زیادی گرد و غبار در هوا وجود دارد و انجام برخی از ورزش ها که نیازمند تنفس های عمیقی هستند، ممکن است برای ورزشکار مشکل ساز شود.

وی ادامه داد: اگر مقادیر ذرات معلق گرد و خاک در هوا زیاد بود به ورزشکاران توصیه می کنیم در این زمان از انجام ورزش هایی که نیازمند تنفس های عمیق است، اجتناب کنند.

روشنی با بیان اینکه در این فصل از سال میزان ذرات معلق در فضای سالن های سرپوشیده بیشتر از فضای باز است، گفت: در فضای باز به واسطه جریانات هوا، هوای پاکتری نسبت به فضای بسته سالن ها وجود دارد، با این وجود در هر دو شرایط ورزشکاران اگر احتیاط لازم را انجام دهند، مشکلی پیش نخواهد آمد.

وی با تاکید براینکه ورزشکاران باید مراقب باشند که نوع پوشش آنها نیز بگونه ای باشد که دچار سرماخوردگی نشوند، گفت: ورزشکاران اگر در سالن های سرپوشیده فعالیت های ورزشی دارند می توانند لباس های نخی یا کتانی و اگر در فضای بیرون هستند لباس هایی که بافت الیاف مصنوعی دارند استفاده کنند، چراکه این نوع از لباس ها می تواند گرمای هوا را در بدن نگاه دارد.

این کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی افزود: همچنین به ورزشکاران توصیه می کنیم که پس از انجام تمرینات ورزشی به یکباره لباس های خود را تعویض نکنند، چراکه ممکن است به سرماخوردگی دچار شوند.

وی با بیان اینکه بسیاری از ورزشکاران در فصل پاییز به واسطه شرایط آب و هوایی مطلوب از نوشیدن آب هنگام ورزش پرهیز می کنند، گفت: اینکه ورزشکار احساس تشنگی نمی کند به معنای عدم نیاز بدن به آب نیست، بنابراین از همه ورزشکاران می خواهیم که در فصل پاییز حتی در صورتی که احساس تشنگی هم نکنند، حین ورزش به صورت منظم آ ب بنوشند.

روشنی ادامه داد: به دلیل وجود ذرات معلق گرد و غبار در هوا به ورزشکاران توصیه می شود که با جرعه اول دهان خود را شستشو دهند و تخلیه کنند تا آلودگی دهان پاک شود و بعد آب بنوشند.

وی با تاکید براینکه ورزشکاران برای انجام فعالیت های ورزشی سبک از ماسک و پوشش دهانی استفاده کنند، گفت: شستن مخاط بینی قبل و بعد از انجام ورزش هم می تواند به کاهش انتقال آلودگی ها به داخل بدن کمک کند.

این کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی با بیان اینکه متابولیسم و میزان سوخت و ساز بدن در فصل پاییز پایین می آید، افزود: در این راستا بهتر است ورزشکاران پیش از انجام تمرین از مصرف غذاهای چرب و دیر هضم پرهیز کرده و از منابع ویتامین سی بیشتری استفاده کنند.

وی با بیان اینکه برخی آب میوه های طبیعی مانند پرتقال، لیموشیرین و کیوی و انار می تواند به تامین ویتامین "سی" بدن ورزشکاران کمک کند، گفت: درصورتی که آب میوه ها در دسترس نباشند، می توان از قرص های جوشان این ویتامین استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ورزش سلامت فصل پاییز لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۷۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند

قهرمان سابق المپیک گفت: یش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین رضازاده درباره حضور وزنه‌برداری با دو سهمیه در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: رضا دهدار در حرکت یک‌ضرب جام جهانی تایلند عالی کار کرد و با توجه به اینکه وزنه‌بردار دوضرب زنی است، فکر می‌کردیم سهمیه را بگیرد، اما حیف شد. در حال حاضر نفر یازدهم رنکینگ المپیک است و امیدواریم بتواند جایگزین شود هر چند که سخت است. در حال حاضر دو سهمیه در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین داریم.

پیش‌بینی مدال المپیک سخت است

وی در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود وزنه‌برداری شانس زیادی برای گرفتن مدال المپیک ندارد و فکر نمی‌کند این صحبت‌ها ممکن است در روحیه دو وزنه‌بردار ایران تاثیر بگذارد؟ افزود: پیش بینی مدال المپیک سخت است و پیش از این هم مشاهده شده کسی که شانس مدال بوده به آن نرسیده و در مقابل، کسی که گفته شده شانس مدال ندارد با دست پر برگشته است. بنابراین همه رشته‌ها که سهمیه المپیک گرفته‌اند باید مورد حمایت قرار گیرند.

رضازاده تصریح کرد: در المپیک مدال گرفتن سخت است چون رقابت میلی‌متری است و همه کشورها و ورزشکاران آماده می‌آیند و جای برترین‌ها است بنابراین باید همه ورزشکاران حمایت شوند تا بتوانند در المپیک بهترین نتیجه را بگیرند و دل مردم را شاد کنند. در دسته ۸۹ کیلوگرم و فوق سنگین نیز رقابت سخت و نزدیک است. ورزشکاران ما شبانه روزی تمرین می‌کنند تا بتوانند وزنه‌های خوبی بزنند و مدال خوش رنگی بگیرند.

جوادی و داودی المپیکی فکر کنند

قهرمان سابق المپیک در مورد مهمترین نیاز جوادی و داودی در فاصله حدود سه ماه باقی‌مانده تا المپیک گفت: باید حمایت شوند و به آنها روحیه داده شود. کادرفنی و خود ورزشکاران باید مراقب باشند که آسیب نبینند و طبق برنامه تمرینی پیش بروند تا علاوه بر حفظ رکوردهای قبلی، ارتقای رکورد هم داشته باشند. المپیک بالاترین رویداد ورزشی جهان است از این رو ورزشکاران ما باید المپیکی فکر کنند و المپیکی تمرین کنند تا بتوانند در پاریس بدرخشند.

چالش ادامه‌دار فدراسیون بخاطر قرارداد اجاره سالن

رضازاده در پاسخ به این پرسش که مهمترین چالش این روزهای فدراسیون وزنه برداری چه چیزی است؟ تاکید کرد: مهمترین مشکل، قرارداد اجاره سالن وزنه برداری است و حساب فدراسیون را بسته‌اند. امیدوارم با کمک دوستان رفع شود. همه آمده‌اند که به وزنه‌برداری کمک کنند، سجاد انوشیروانی و بهداد سلیمی نیز همه تلاششان را می‌کنند. امیدوارم چند اسپانسر خوب از وزنه‌برداری حمایت کنند چون بعد از کشتی پرافتخارترین رشته است.

طلای پاریس برای تالاخادزه است؟

او در مورد اینکه پیش‌بینی می‌کند طلای فوق سنگین المپیک پاریس باز هم به وزنه بردار مطرح گرجستان برسد یا خیر؟ تصریح کرد: فکر می‌کنم آخرین سال مسابقات تالاخادزه باشد چون سن او بالا رفته است. نمی‌توان پیش‌بینی نتیجه داشت. تالاخادزه روی کاغذ رکورد یک ضرب خوبی دارد با این حال حریفانی دارد که به او نزدیک شده‌اند. مردم عزیز دعا کنند کاروان ایران در المپیک پاریس موفق باشد.

منبع: ایسنا

کد خبر 750590

دیگر خبرها

  • این ویتامین را بخورید و این ورزش را انجام دهید؛ پوکی استخوان نمی‌گیرید
  • حسینی آذرخوارانی سکان دار هیئت اتومبیلرانی و موتورسواری استان اصفهان شد
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • باخ: کار من دخالت در سیاست نیست
  • حضور ورزشکاران آذربایجان شرقی در اردوی تیم ملی کبدی
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • پیام ده‌روسی به لورکوزن: به کامبک اعتقاد داریم
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • دیدار ورزشکاران باستانی با آیت الله نورمفیدی
  • ورزشکاران در فرهنگ جامعه نقش‌آفرین هستند